1agreen-slider-min

Rezervišite i platite online –
avionske karte i smeštaj bilo gde na planeti!

Dobrodošli u 1 A Travel Green, vašu destinaciju za kreiranje nezaboravnih putovanja širom sveta. Naša misija je da obogatimo vaš život kroz jedinstvena putnička iskustva, pružajući vam priliku da istražite svet na vaš način.

Rezervacija i plaćanje online

Avionski prevoz i smeštaj

Posvećenost privatnosti i zaštiti podataka

Dobrodošli na 1agreen.rs (u daljem tekstu “Sajt”), vaš izbor za sve potrebe u vezi sa putovanjima i rezervacijama. U 1agreen.rs, potpuno smo posvećeni zaštiti vaše privatnosti i bezbednosti vaših ličnih podataka. Ova Politika privatnosti ima za cilj da vam pruži jasno razumevanje načina na koji prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke tokom korišćenja naših usluga.

1. Prikupljanje ličnih podataka

1agreen.rs prikuplja određene lične podatke od svojih korisnika kako bi obezbedio najbolje iskustvo i personalizaciju usluga. Lični podaci koji se mogu prikupiti uključuju, ali nisu ograničeni na:

– Ime i prezime
– Adresa elektronske pošte
– Pol
– Datum rođenja
– Adresa
– Broj telefona
– Podaci o kreditnoj ili debitnoj kartici
– Biometrijske informacije
– Lozinka i druge identifikacione informacije

Prikupljanje ovih informacija vršimo isključivo uz vaš pristanak ili ako su neophodne za izvršenje usluga koje ste zatražili.

2. Upotreba ličnih podataka

Lični podaci koje prikupljamo koristimo u sledeće svrhe:

– Obrada rezervacija i transakcija koje ste izvršili putem Sajta.
– Pružanje informacija o putovanjima, promocijama i posebnim ponudama koje biste mogli smatrati relevantnim.
– Unapređenje naših usluga i personalizacija iskustva korisnika na Sajtu.
– Komunikacija s vama u vezi sa vašim upitima, rezervacijama i pitanjima.
– Analiza podataka kako bismo bolje razumeli potrebe naših korisnika i neprestano unapređivali našu ponudu.

3. Deljenje ličnih podataka

Vaše lične podatke možemo deliti samo u sledećim situacijama:

– Kada je to neophodno za izvršenje vaših rezervacija, uključujući deljenje podataka sa partnerima za smeštaj, letove i transfere.
– Kada to zakon zahteva ili kada postoji pravna obaveza za otkrivanje informacija.
– Kada to zahteva sudski postupak ili vladina agencija radi identifikacije, istraživanja, gonjenja ili sprečavanja prekršaja.
– Kada delimo informacije sa našim partnerima i dobavljačima usluga radi pružanja boljih usluga i personalizacije iskustva.

4. Sigurnost podataka

1agreen.rs preduzima sve neophodne tehničke i organizacione mere kako bi osigurao bezbednost i zaštitu vaših ličnih podataka od gubitka, zloupotrebe ili neovlaštenog pristupa. Koristimo šifriranje podataka, fizičke sigurnosne mere i konstantno nadgledanje kako bismo osigurali integritet i sigurnost vaših podataka.

5. Kolačići (Cookies)

Sajt može koristiti kolačiće i slične tehnologije kako bi poboljšao funkcionalnost Sajta i analizirao korišćenje. Imate mogućnost da kontrolišete upotrebu kolačića putem podešavanja vašeg internet pregledača.

6. Linkovi za druge sajtove

Napominjemo da ova Politika privatnosti važi samo za Sajt. Sajt može sadržavati linkove ka drugim sajtovima koji su van naše kontrole. Ne snosimo odgovornost za praksu privatnosti na tim sajtovima.

7. Vaša prava

U vezi sa vašim ličnim podacima, imate prava na pristup, ispravku, brisanje i prenos podataka. Takođe možete povući svoj pristanak u bilo kom trenutku.

8. Kontakt

Za sva pitanja ili zahteve u vezi sa zaštitom privatnosti, možete nas kontaktirati na info@1agreen.rs i +381 11 655 7800

9. Promene u Politici privatnosti

Molimo vas da redovno pregledate ovu Politiku kako biste bili obavešteni o promenama.

Zaključak

Ova Politika privatnosti predstavlja pravno obavezujući dokument i reguliše odnos između vas i 1agreen.rs. Korišćenjem Sajta, pristajete na uslove ove Politike privatnosti.

Hvala što koristite 1agreen.rs!

Pun naziv:
 1 A TRAVEL GREEN DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Adresa: Kondina 20, Beograd-Stari Grad, Srbija;
Delatnost: Delatnost putničkih agencija, 7911
Matični broj: 21449709,
PIB: 111252098
Telefon: +381 11 655 78 00
Email: info@1agreen.rs

Rezervišite i platite online

avionske-karte-min

Avionske karte

Najbolje avio tarife i uslovi. Naš rezervacioni sistem za pretragu avio karata povezan je za najvećim globalnim sistemima i avio kompanijama

hotelsli-smestaj-min

Hotelski smeštaj

Najbolje ocenjeni smeštaji. 1 A Green rezervacioni sistem za pretragu smeštajnih kapaciteta povezan je za najvećim globalnim sistemima i hotelima

trasnferi-min

Transfer na destinaciji

Čista i sigurna vozila. Naš rezervacioni sistem za pretragu transfera povezan je za najvećim transportnim sistemima i kompanijama za prevoz

Tu smo da Vam pomognemo

pozovite nas +381 11 655 78 00