1agreen-slider-min

Rezervišite i platite online –
avionske karte i smeštaj bilo gde na planeti!

Dobrodošli u 1 A Travel Green, vašu destinaciju za kreiranje nezaboravnih putovanja širom sveta. Naša misija je da obogatimo vaš život kroz jedinstvena putnička iskustva, pružajući vam priliku da istražite svet na vaš način.

Rezervacija i plaćanje online

Avionski prevoz i smeštaj

Specijalizovani smo za organizaciju individualnih putovanja, pružajući vam slobodu da sami kreirate svoj put. Sa ponudom koja se proteže od tirkiznih obala Maldiva, preko egzotičnih plaža Sejšela i Mauricijusa, do istorijskih gradova Evrope kao što su Istanbul, Budimpešta, Prag, Kopenhagen, i Oslo, obećavamo destinacije koje će zadovoljiti svaki vaš putnički san. Dodajemo i druge svetske metropole poput Pariza, Rima, i Tokija, omogućavajući vam da istražite različite kulture, kuhinje, i arhitekture.

Online Rezervacije – Dostupno 24/7

Uz 1 A Travel Green, planiranje putovanja je jednostavno i efikasno. Naša web platforma omogućava vam da online rezervišete i platite smeštaj i letove, bilo gde na svetu, u bilo koje doba dana ili noći, tokom cele godine. Sve što je potrebno možete obaviti iz udobnosti vašeg doma, bez potrebe za odlaskom u agenciju. Po završetku rezervacije, sva potrebna dokumentacija za putovanje biće vam poslata na email.

Važne Informacije o putovanju

Važno je napomenuti da su putnici odgovorni za informisanje o viznom i zdravstvenom režimu zemlje u koju putuju. Za neke destinacije potrebno je unapred popuniti online zdravstvenu deklaraciju ili pribaviti vizu. Iako ovi uslovi nisu u našoj direktnoj nadležnosti, spremni smo da vam pružimo podršku i pomoć u pronalaženju potrebnih informacija.

Zašto odabrati nas

1. Individualni pristup: Svako putovanje koje organizujemo je jedinstveno, prilagođeno vašim željama i interesovanjima.

2. Širok izbor destinacija: Od egzotičnih ostrva do evropskih metropola, nudimo širok spektar destinacija.

3. Lakoća rezervacije: Naša online platforma je intuitivna i korisniku prijateljska, što rezervaciju čini bezbrižnim iskustvom.

4. Podrška i saveti: Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži sve potrebne informacije i podršku tokom planiranja putovanja.

Naša obaveza prema Vama

U 1 A Travel Green, vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Obavezujemo se da ćemo učiniti sve da vaše putovanje bude ne samo put, već priča koju ćete ponosno deliti.

Pridružite nam se u avanturi

Bilo da sanjate o opuštanju na plažama Zanzibara ili istraživanju ulica Kopenhagena, 1 A Travel Green je tu da vam pomogne da te snove pretvorite u stvarnost. Posetite nas na 1agreen.rs i započnite svoje putovanje iz snova danas!

Pun naziv:
 1 A TRAVEL GREEN DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Adresa: Kondina 20, Beograd-Stari Grad, Srbija;
Delatnost: Delatnost putničkih agencija, 7911
Matični broj: 21449709,
PIB: 111252098
Telefon: +381 11 655 78 00
Email: info@1agreen.rs

Rezervišite i platite online

avionske-karte-min

Avionske karte

Najbolje avio tarife i uslovi. Naš rezervacioni sistem za pretragu avio karata povezan je za najvećim globalnim sistemima i avio kompanijama

hotelsli-smestaj-min

Hotelski smeštaj

Najbolje ocenjeni smeštaji. 1 A Green rezervacioni sistem za pretragu smeštajnih kapaciteta povezan je za najvećim globalnim sistemima i hotelima

trasnferi-min

Transfer na destinaciji

Čista i sigurna vozila. Naš rezervacioni sistem za pretragu transfera povezan je za najvećim transportnim sistemima i kompanijama za prevoz

Tu smo da Vam pomognemo

pozovite nas +381 11 655 78 00