1agreen-slider-min

Rezervišite i platite online –
avionske karte i smeštaj bilo gde na planeti!

Dobrodošli u 1 A Travel Green, vašu destinaciju za kreiranje nezaboravnih putovanja širom sveta. Naša misija je da obogatimo vaš život kroz jedinstvena putnička iskustva, pružajući vam priliku da istražite svet na vaš način.

Rezervacija i plaćanje online

Avionski prevoz i smeštaj

Uslovi korišćenja Veb-sajta 1agreen.rs

Uvod

Ova stranica navodi Uslove i odredbe (u daljem tekstu “Uslovi korišćenja”) pod kojima vi (Posetilac) možete koristiti naš veb-sajt 1agreen.rs (“Veb-sajt”). Molimo vas da pažljivo pročitate ove Uslove. Ako ne prihvatate ove Uslove, molimo vas da ne koristite Veb-sajt. Preduzeće zadržava pravo da u bilo kom trenutku ažurira ove Uslove, te vas pozivamo da redovno proveravate najnovije izmene.

Korišćenje sadržaja

Svi logotipi, brendovi, oznake naslova, etikete, imena, potpisi, brojevi, oblici ili bilo koje kombinacije istih, koji se pojavljuju na ovom Veb-sajtu, su vlasništvo ili se koriste pod licencom preduzeća. Strogo je zabranjeno neautorizovano korišćenje ovog sadržaja.

Prihvatljiva upotreba Veb-sajta

(A) Pravila o sigurnosti: Zabranjeno je svako ponašanje koje ugrožava sigurnost Veb-sajta. Kršenje sigurnosnih protokola može rezultirati pravnim sankcijama.
(B) Opšta pravila: Zabranjeno je koristiti Veb-sajt na način koji krši zakone, autorska prava ili prava na privatnost.

Obeštećenje

Korisnik pristaje da obešteti i zaštiti Kompaniju od svih zahteva, odgovornosti i gubitaka koji proizlaze iz upotrebe Veb-sajta ili kršenja Uslova korišćenja.

Ograničenje odgovornosti

Kompanija neće biti odgovorna za bilo kakve štete proizašle iz upotrebe ili nemogućnosti upotrebe Veb-sajta, osim u granicama zakona.

Zaštita privatnosti i ličnih podataka

Kompanija se obavezuje na zaštitu privatnosti korisnika u skladu sa zakonima Republike Srbije. Prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu pružanja usluga i neće biti dostupni trećim stranama.

Načini plaćanja i bezbednost transakcija

Plaćanja na Veb-sajtu se vrše kroz sigurne metode, u skladu sa PCI-DSS standardima. Plaćanje je moguće kreditnim karticama VISA, Maestro, Amex, DinaCard i MasterCard.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava, postupak će biti realizovan u skladu sa uslovima korišćenih metoda plaćanja.

Izjava o konverziji plaćanja

Sva plaćanja će biti realizovana u srpskoj valuti (RSD). Iznos koji će biti naplaćen sa vašeg računa dobija se konverzijom cene u srpski dinar prema kursu Narodne banke Srbije.

Detaljnije o plaćanju

Omogućeni načini plaćanja su sledeći: Plaćanje proizvoda u našoj online prodavnici može se vršiti koristeći jedan od sledećih načina: kreditne kartice – VISA, Maestro, Amex, DinaCard i MasterCard koje podržavaju online plaćanja. Plaćanja karticama se obrađuju u saradnji sa AllSecure Ltd. i (Banka Intesa), i vrše se sigurno i sertifikovano putem AllSecure Payment Gateway-a jednostavnim unosom podataka o kartici.

Nakon unosa podataka o kartici i potvrde plaćanja, banka autorizuje transakciju, i narudžba se odobrava i prelazi na dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće biti dostupan za bilo koju drugu upotrebu.

Transakcija će biti završena i iznos će biti skinut s vašeg računa samo kada su proizvodi pripremljeni za isporuku i predati kurirskoj službi. U slučaju da plaćanje nije završeno, tj. iznos nije skinut s računa u roku od 14 dana od prihvatanja vaše narudžbe, ta narudžba će biti otkazana i obrisana. Nakon isteka 14-dnevnog roka, rezervisana sredstva na vašem računu će biti oslobođena i ponovo će vam biti dostupna. Nakon toga, možete ponoviti istu ili novu narudžbu i nastaviti s plaćanjem u vezi s njima.

Molimo vas da se obratite banci koja je izdala vašu karticu kako biste potvrdili da vaša kartica podržava online plaćanja.

Zaštita podataka tokom plaćanja:
Prilikom unosa informacija o kreditnoj kartici, poverljivi podaci se prenose preko javne mreže u sigurnom (šifrovanom) obliku koristeći SSL protokol, koristeći najmodernije metode tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. U nijednom trenutku detalji platne kartice nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway pridržava se najviših svetskih standarda zaštite podataka i privatnosti. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway automatski su uključeni u 3D Secure zaštitu, čime se osigurava sigurnost kupovina za kupce. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju u sistemu trgovca, a proces unosa podataka je zaštićen SSL šifriranjem.

PCI DSS standardi – AllSecure Payment Gateway dosledno se pridržava svih zahteva postavljenih od strane organizacija kartica kako bi se povećao nivo sigurnosti za trgovce i kupce. Od 2005. godine i bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1, što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je regulativa koja definiše neophodne sigurnosne mere za obradu, čuvanje i prenos osetljivih podataka nosioca kartice. PCI standardi štite osetljive podatke nosioca kartice tokom celog procesa plaćanja: od trenutka unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacije između trgovca i relevantnih banaka i organizacija kartica, kao i tokom naknadnog čuvanja takvih podataka.

Povraćaj sredstava:
U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje kreditnom karticom, bilo delimično ili u celini, i bez obzira na razlog povraćaja, povraćaj će biti obrađen isključivo na istu VISA, Maestro, Amex, DinaCard ili MasterCard koja je korišćena za originalno plaćanje. To znači da će, na naš zahtev, naša banka pokrenuti povraćaj sredstava na račun korisnikove kartice.

Iznos povraćaja biće uplaćen nazad na račun kupca putem bankarskog sistema. Važno je napomenuti da vreme potrebno da se iznos povraćaja odrazi na računu kupca može varirati u zavisnosti od izdavača kartice i bankarskih procedura koje su uključene.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa procesom povraćaja sredstava, preporučujemo da kontaktirate naš tim za podršku korisnicima radi dalje pomoći.

Izjava o konverziji plaćanja (za trgovce u Srbiji):
Sva plaćanja će biti realizovana u srpskoj valuti dinar (RSD). Iznos koji će biti naplaćen sa vašeg računa kreditne kartice dobija se konverzijom cene iz Evra/Dolara u srpski dinar prema trenutnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom naplate sa vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na originalnu cenu navedenu na našem veb sajtu.

Ažuriranje uslova korišćenja

Preduzeće zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ove Uslove korišćenja. Vaša kontinuirana upotreba Veb-sajta podrazumeva prihvatanje svih izmena.

Pun naziv:
 1 A TRAVEL GREEN DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Adresa: Kondina 20, Beograd-Stari Grad, Srbija;
Delatnost: Delatnost putničkih agencija, 7911
Matični broj: 21449709,
PIB: 111252098
Telefon: +381 11 655 78 00
Email: info@1agreen.rs

Rezervišite i platite online

avionske-karte-min

Avionske karte

Najbolje avio tarife i uslovi. Naš rezervacioni sistem za pretragu avio karata povezan je za najvećim globalnim sistemima i avio kompanijama

hotelsli-smestaj-min

Hotelski smeštaj

Najbolje ocenjeni smeštaji. 1 A Green rezervacioni sistem za pretragu smeštajnih kapaciteta povezan je za najvećim globalnim sistemima i hotelima

trasnferi-min

Transfer na destinaciji

Čista i sigurna vozila. Naš rezervacioni sistem za pretragu transfera povezan je za najvećim transportnim sistemima i kompanijama za prevoz

Tu smo da Vam pomognemo

pozovite nas +381 11 655 78 00