1agreen-slider-min

Rezervišite i platite online –
avionske karte i smeštaj bilo gde na planeti!

Dobrodošli u 1 A Travel Green, vašu destinaciju za kreiranje nezaboravnih putovanja širom sveta. Naša misija je da obogatimo vaš život kroz jedinstvena putnička iskustva, pružajući vam priliku da istražite svet na vaš način.

Rezervacija i plaćanje online

Avionski prevoz i smeštaj

Politika otkazivanja i refundacije za 1 A TRAVEL GREEN

Otkazivanje i izmena avio karata:

1. Troškovi otkazivanja: Svaka rezervacija avio karte preko 1agreen.rs podleže troškovima otkazivanja koji se određuju od strane avio-kompanije i mogu varirati u zavisnosti od klase rezervacije i uslova leta.

2. Neopozive rezervacije: Neke rezervacije mogu biti neopozive prema pravilima avio-kompanije. Proverite uslove vaše rezervacije pre potvrde kupovine.

3. Delimično otkazivanje: Opcija delimičnog otkazivanja može biti ograničena u skladu sa pravilima avio-kompanije.

4. Vanmrežno otkazivanje: Za otkazivanje, možete poslati zahtev putem e-maila na info@1agreen.rs.

5. Izmene rezervacija: Ukoliko želite da izmenite rezervaciju, pomažemo vam u tom procesu. U nekim slučajevima, potrebno je direktno kontaktirati avio-kompaniju.

6. Naknade za izmene: Naknade za izmene se određuju prema pravilima avio-kompanije, koje mogu varirati.

7. Otkazivanje unutar 24 sata od putovanja: Ukoliko želite otkazati let unutar 24 sata od putovanja, savetujemo da prvo kontaktirate avio-kompaniju, a zatim nam pošaljete zahtev za otkazivanje.

8. Direktno otkazivanje i povraćaj novca: U slučaju direktnog otkazivanja preko avio-kompanija, povraćaj novca će biti izvršen prema njihovim uslovima, uz našu uslužnu naknadu.

9. Nepojavljivanje na letu: U slučaju nepojavljivanja, povraćaj zavisi od pravila avio-kompanije. 1 A TRAVEL GREEN ne utiče na iznos povraćaja.

10. Naknade 1 A TRAVEL GREEN: Korisnik se slaže da plati naknadu za otkazivanje koju naplaćuje 1 A TRAVEL GREEN. Za promene rasporeda/otkazivanje naplaćujemo 30€ po osobi. Svaki povrat novca korisniku će biti procesiran nakon oduzimanja ekvivalentnog iznosa takse.

Politika otkazivanja i izmene hotelskih rezervacija i transfera:

1. Troškovi otkazivanja: Svaka rezervacija hotela podleže troškovima otkazivanja koji se određuju od strane hotela. 1 A TRAVEL GREEN naplaćuje sumu od 30€ po sobi za otkazivanje.

2. Vanmrežno otkazivanje: Otkazivanja hotela se mogu vršiti slanjem e-maila na info@1agreen.rs.

3. Izmene rezervacija: Pružamo pomoć u izmenama hotelskih rezervacija. U nekim slučajevima potrebno je direktno kontaktirati hotel.

4. Otkazivanje unutar 24 sata od dolaska: Za otkazivanje unutar 24 sata od dolaska,preporučujemo da prvo kontaktirate hotel, a zatim pošaljete zahtev za otkazivanje na našem sajtu.

Politika povraćaja novca:

1. Procesiranje povraćaja: 1agreen.rs će procesirati povraćaj novca samo nakon primanja zahteva za otkazivanje.

2. Metod povraćaja: Povraćaj novca za otkazivanje avio karata i hotelskih rezervacija biće uplaćen direktno na metod plaćanja klijenta nakon što primimo iznos povraćaja od avio-kompanija i hotela.

3. Vreme obrade: Zahtevi za promene i otkazivanja će biti obrađeni u roku od 5 rradnih dana. Povraćaj se vrši na isti način plaćanja koji je korišćen za originalnu kupovinu u roku od 15 radnih dana. Nekim karticama i računima može trebati dodatnih 30 dana za prikaz uplaćenog iznosa.

4. Povraćaj sredstava na platne kartice: U slučaju plaćanja platnim karticama, povraćaj će se vršiti isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metode plaćanja.

Ove politike su usklađene sa zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije i osiguravaju transparentnost i jasnoću prilikom otkazivanja i refundacije.

Pun naziv:
 1 A TRAVEL GREEN DOO BEOGRAD-STARI GRAD
Adresa: Kondina 20, Beograd-Stari Grad, Srbija;
Delatnost: Delatnost putničkih agencija, 7911
Matični broj: 21449709,
PIB: 111252098
Telefon: +381 11 655 78 00
Email: info@1agreen.rs

Rezervišite i platite online

avionske-karte-min

Avionske karte

Najbolje avio tarife i uslovi. Naš rezervacioni sistem za pretragu avio karata povezan je za najvećim globalnim sistemima i avio kompanijama

hotelsli-smestaj-min

Hotelski smeštaj

Najbolje ocenjeni smeštaji. 1 A Green rezervacioni sistem za pretragu smeštajnih kapaciteta povezan je za najvećim globalnim sistemima i hotelima

trasnferi-min

Transfer na destinaciji

Čista i sigurna vozila. Naš rezervacioni sistem za pretragu transfera povezan je za najvećim transportnim sistemima i kompanijama za prevoz

Tu smo da Vam pomognemo

pozovite nas +381 11 655 78 00